Uudised

Team 101% korraldas Eesti meistrivõistluste eelse pressikonverentsi

Motokrossi Eesti meistrivõistluste esimese etapi eelne pressikonverents oli edukas korralduslikus plaanis. Sõitjate jaoks oli see põnev kogemus, kuna pikka aega ei olnud neil võimalust sellises formaadis kokku saada ja end tähelepanu keskpunktis tunda. Ajakirjanikele pakkus üritus samuti põnevust, erinedes tavalisest pallimängude ja intervjuude keskkonnast. Kuigi nad ei saanud täielikult kogeda tolmu ja bensuhaisu keskel toimuvat, oli tsiklite kohalevedamine ning fotode ja videote tegemine siiski elamusterohke. Ajakirjanikud palusid sõitjatel selgitada erinevaid aspekte ja Postimehes oli isegi eraldi artikkel Tanel Leoki tsiklist. Sündmus sai kahtlemata palju kajastusi erinevates meediakanalites nagu Delfi, Postimees, Aktuaalne Kaamera, Vikerraadio ja Õhtuleht. Kajastused olid põhjalikud ja sisukad. 

Fotode autor: Jane Paulus

Autor: Team 101%
team 101%

Sponsorid