Uudised

Team 101% veetis eduka nädalavahetuse Läti MXGP etapil Kegumsis

Eesti motokrossi fännid said möödunud nädalavahetusel põneva elamuse, kui Lätis toimus motokrossi maailmameistrivõistluste etapp. Eestlased olid esindatud peaaegu kõikides masinaklassides, näidates oma oskusi ja võimekust.

Üritusel oli kohal ka meie meedia tiim ning selle tulemusel toome fännideni erilised elamused koju kätte. Meie meeskond keskendus eksklusiivse pildi- ja videomaterjali tootmisele, et tuua vaatajateni võistluste põnevust ning võimaldada pilguheit Yamaha tehasetiimi telgitagustesse.

Koostöös tuntud brändi Monster Energy'ga suutsime luua mitmeid uusi sidemeid ning avada uusi võimalusi tulevikuks. Team 101% YouTube'i kanalile on oodata lähinädalatel palju huvitavat ja eksklusiivset videosisu, mis annab põhjaliku ülevaate motokrossi maailmameistrivõistluste etapist.

Team 101% soovib tänada toetajaid Avis Eesti, Verston, Unibet, Photopoint, Monster Energy ja Motocross Advice, kes tegid sellel üritusel osalemise võimalikuks. Nende toetus on olnud hindamatu ning aitab meeskonnal jätkata motokrossi maailmas oma tegevuse arendamist ja fännide rõõmustamist.

Fotode autor: Eva Maria Eevald

Autor: Team 101%
team 101%

Sponsorid