Uudised

Tihemetsas peeti EMV 3. etapp (GALERII)

Tihemetsas, Lauri krossirajal, toimus eelmisel nädalavahetusel Eesti meistrivõistluste kolmas etapp, mis pakkus krossisõpradele põnevat ja adrenaliinirikast võistlust. Öised ja hommikused vihmasajud muutsid raja keeruliseks, kuid see ei takistanud Team 101% meeskonda, kes oli sündmusel täies koosseisus kohal.

Athletes 101% sõitjad Tristen Mardo ja Erki Kahro näitasid märjal rajal oma oskusi ning andsid endast parima võisteldes MX125 ja MX1 klassides. Tristen Mardo võttis MX125 klassis 9. koha, saavutades esimeses sõidus 5. koha ja teises sõidus 9. koha. Tristen jagas oma muljeid: "Esimene sõit läks hästi. Sain kohe hea stardi ja ülejäänud sõidu sõitsin oma sõitu. Teises sõidus start pisut ebaõnnestus ning pidin palju tööd tegema, et konkurentidest mööduda. Sõitsin end juba 5. kohale, kuid 3 ringi enne lõppu kukkusin ning loovutasin olulised kohad. Kokkuvõttes jäin päevaga rahule ning andsin konkurentidele kõva lahingu."

Erki Kahro võitles end MX1 klassis 4. kohale, saavutades sõitudes vastavalt 4. ja 5. koha. Erki jagas oma mõtteid: "Etapp oli korralik mudas möllamine. Tänu öisele vihmale läks sõitudes rada mõnusalt raskeks. Vaikselt töötan ennast tagasi, praeguses seisus on esimeste poistega ikka raske kaasa minna, aga plaan on hooaja lõpuni korralikult tööd teha ja võistlustest maksimum võtta."

Nagu tavaks saanud, siis kohal olid ka Team 101% kaamerad ning Marthi Lepiku vedamisel jõuab kõikide fännideni õige pea etapist ka põnev videokokkuvõte. Jälgi meid ikka meie Youtube'i kanalist!

Team 101% soovib tänada kõiki oma toetajaid: Verston, Unibet, Petronas, Motocross Advice, Greaton. Koos teie toetusega jätkame edasiminekut krossimaailmas ja anname endast alati parima!

Vaata meie meeskonna seiklusi galeriist, mille pildistas Jane Paulus.

team 101%

Sponsorid