Uudised

Lange Motokeskuses selgusid tänavused Eesti meistrid (GALERII)

Septembri esimesel nädalavahetusel selgusid Lange Motokeskuses tänavused motokrossi Eesti meistrid. MX Openis võitis oma järjekordse meistritiitli Tanel Leok, MX2-s kaitses tiitlit Kaarel Tilk.

Kõikides klassides valitses enne Eesti meistrivõistluste neljandat ehk viimast etappi väga põnev ja tasavägine seis. Klassis 65cc näitas otsustaval hetkel kõige tugevamat närvi ja paremat kiirust Enri Lustus, kes etapivõiduga ka meistritiitli kindlustas. Hooaja kokkuvõttes teine Robin Robert Mooses, kolmas Theo Kolts.

Klassis 85cc kindlustas omale teise järjestikuse meistritiitli Travis Leok, kes nii etapil kui ka hooaja kokkuvõttes edestas Lucas Leokit. Sarja kokkuvõttes sai kolmanda koha Enriko Peilman.

MX125 ehk võrride klassis suutis tiitli kodumaale jätta Richard Paat, edestades meistrivõistluste kokkuvõttes lätlast Markuss Ozolinsi ja kaasmaalast Romeo Pikandit.

MX2 klassis kaitses mullust tiitlit Kaarel Tilk, jättes 10 punkti kaugusele Joosep Pärna ja 42 punkti kaugusele Mikk Martin Lõhmuse.

Kuninglikus MX Openis suutis otsustavas sõidus oma kogemused ja kiiruse maksma panna Tanel Leok. Teine koht hooaja kokkuvõttes Karel Kutsarile ning kolmas eelmise aasta meistrile Gert Krestinovile.

Palju õnne kõikidele võitjatele! Vaata ka meie fotograafi Jane Pauluse galeriid: 

team 101%

Sponsorid